Lite fakta om mig själv
över 30 års erfarenhet

Anders Larsson heter jag. Jag är legitimerad sjukgymnast / fysioterapeut sedan 1986. Jag är även en F d tävlingscyklist som fortfarande cyklar för att hålla formen och hälsan. Jag har tidigare arbetat på Skönviks rehabklinik i Säter som är Landstingsdriven specialistklinik för smärtor från rörelseapparaten. välkommen hit!

Utbildning & Erfarenhet

Har specialistutbildning inom Ortopedisk Manuell Terapi. (OMT 3 examen). Vilket är en vidareutbildning för undersökning och behandling för smärtor i rörelseapparaten i två steg (OMT2, OMT3) vilket tar 3,5 år.

Även utbildning i medicinsk akupunktur för legitimerad sjukpersonal. Utbildning i IMS (intra muskulär stimulering), vilket är en behandlingsmetod med nål för fr a muskulära smärtor.

Har mångårig erfarenhet att undersöka och behandla smärtor från rörelseapparaten. Det kan vara - huvudvärk, migrän. Smärta och stelhet från nacke axlar skudror eller andra leder ex knän, höfter. Nervinklämningar.Ischias. Rehab efter arbetsskador eller idrottskador. Ryggskott. nackspärr mm.


Hjärtligt välkomna

Välkommen in på mottagningen på Borganäsvägen 48, Borlänge

Din Sjukgymnast och fysioterapeut i Dalarna
Sjukgymnast i Borlänge - Falun Regionen

RING 0243 -188 40 , 070 -20 21 778

Följ Mig